Terugblik 2021

 ‘

 
Vanwege Corona ontkwamen we er niet aan om de jarenlange traditie van Nieuwjaarsbijeenkomst in 2021 voor één keer te onderbreken. Gelukkig konden we 6 september alsnog met de branche bij elkaar komen tijdens de Indian Summer BBQ. Een mooi moment om samen met je vakgenoten te proosten op al het moois dat de retailbranche te bieden heeft. 


En er was veel om over te praten tijdens de Indian Summer BBQ. Onder het genot van een hapje, een drankje en een heerlijk najaarszonnetje werd volop gespeculeerd over het effect van de fusie tussen Coop en Plus Retail. Maar ook het toekomstscenario dat de Belgische retailgoeroe Jorg Snoeck schetste, maakte veel los bij de aanwezigen. In een wervelende presentatie nam Snoeck ons mee naar de wereld van ‘new retail’. We gaan spannende tijden tegemoet waarin high tech en high touch strijden om de aandacht, het maagaandeel en de portemonnee van de consument.

De Indian Summer BBQ 2021 werd mede mogelijk gemaakt door:

Logo Supermarkt.team
Logo FoodPersonality

Ook voor jou en jouw bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om tijdens dit event in contact te komen met een voor jou interessante doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld mee in de communicatiecampagne, aanwezig zijn of op een andere manier. Hierover denken we graag met je mee. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor 2023?
Neem dan contact op met: Fons Blomhert | T +31 (0)315-346 144 |  fons@focusplaza.nl

Vragen? Neem contact met ons op:


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.